Венета Райкова заряза Патрик

Гласувайте за статията

Венета Райкова остави наследника си да наблюдава майсторите в дома й

Венета Райкова замина на почивка без сина си. Тв водещата и това лято отмаря в любимия си турски курорт Анталия. Но този път е сама. Това сподели самата тя в социалната мрежа.

Блондинката написа, че почива без сина си и е заминала сама, тъй като се нуждае от спокойствие, за да осмисли събитията в живота си от последните месеци.

Водещата не скри, че синът й е останал в София и е неотлъчно до майсторите в дома й. Както вече стана ясно, малко преди да стегне куфарите, блондинката се  зае с ударен ремонт. Жилището, в което тя се нанесе малко след сватбата си с Тишо, не е ремонтирано от 10 години.

Писателката е решила да промени изцяло интериора. За целта тя не просто ще подмени подовите настилки и цвета на стените, но и ще смени всички мебели. Венета Райкова не желае нищо да й напомня за проваления брак.

След почивката си в Турция тя иска да започне на чисто. Блондинката не скри, че синът й се справя отлично. Той не просто наблюдава майсторите, но и участва активно в ремонтните дейности. Най-много му допада боядисването, пише ПИК.

Малко след като излезе в отпуск Венета се включи с коментар от социалните мрежи, въпреки заканата да си даде почивка и от тях. Тя опроверга твърденията, че от есента ще бъде свалена от ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар