Ники Кънчев страда за „Стани богат“

Гласувайте за статията

Ники Кънчев придоби прякора Мистър Стани богат

Дълги години Ники Кънчев беше лице на „Стани богат“

Ники Кънчев е много разочарован, че вече не е лице на предаването „Стани богат“ – пише в. „Уикенд“. Въпреки че не го признава гласно, журналистът е огорчен от решението на БНТ да върне играта в ефир, но без него. Той твърдял пред приятели, че би приел да води „Стани богат“ и би се отказал от „ВИП Брадър“, ако му е било предоставено право на избор. Уви, шефът на медията Коко Каменаров не искал в ефира на обществената телевизия човек, свързан с лошата слава на „Биг брадър“ – отбелязва изданието.

„Ники Кънчев е горд човек и няма да го каже, но много го боли. Той е ерудиран журналист с големи познания в различни области и е грехота Нова тв да използва потенциала му само 3 месеца в годината“ – твърдят приятелите му.
Предаването на широка обща култура тръгна на 1 април в ефира на БНТ, която закупи правата му. За водещ бе поканен актьора Михаил Билалов, който нашумя с ролята си на мафиота Джаро от „Под прикритие“. Зрителите моментално се разделиха в двата полюса – едни харесаха новия водещ, а други страдаха по Ники Кънчев. Феновете на Билалов обаче твърдят, че той се справя по-добре от Кънчев, тъй като е по-обран откъм емоции и по-дистанциран, докато Ники издаваше своите пристрастия към различните участници в предаването за познание в различни области.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар