Мария Илиева разкри как глези любимия си (Вижте тук)

Мария Илиева разкри как глези любимия си (Вижте тук)
3 (60%) 1 vote

Мария Илиева сподели какво готви най-добре

Мария Илиева разкри как глези любимия човек до себе си. Тя показа кулинарните си умения в „Черешката на тортата“. В сряда певицата спечели сърцата на своите гости с вкусни ястия и сантиментални подаръци. Мария посрещна Радина Филипова, Павел Владимиров, Борко Чучков и Елена Карабойчева. За кулинарната си магия по ноти в сряда, талантливата певица и майка заложи на семпло 4-степенно меню. Салата с домашно приготвен сос, предястие с поширани яйца и бекон, крехко основно ястие и нестандартен десерт завладяха сетивата на гостите.

Цялата вечер на Мария Илиева беше съпроводена от положително настроение и много усмивки. А сантименталните подаръци, подготвени от певицата, за нейните гости, спечелиха сърцата на Радина, Павел, Борко и Елена. Черешката на вечерта беше десертът. Той беше приготвен от Дани Спартак  и много се хареса на гостите на певицата.

След „Черешката на тортата“ Мария даде специално интервю за vesti.bg. Певицата разкри какво готви най-добре, какви са слабостите й в кухнята и какво най-често готви на любимия човек до нея. Подправките, без които певицата не може в кухнята са „сол, пипер и щипка любов за всяко ястие“. Първата вечеря, която Мария приготвя е за нейната майка. „За майка ми. Бях първи клас  и я изненадах с пържена риба, която бащата на моя съученичка беше уловил. Той ми даде указания как да я приготвя и успях. Още помня вълнението, което предизвиках“, споделя певицата.

Най-добре Мария приготвя палачинки. „Майстор съм на палачинките“, казва певицата и споделя още, че готви, защото обича да експериментира. Слабостите на певицата като домакиня са, че няма време да развива кулинарните си умения. Според изпълнителката най-вкусната и бърза закуска са бъркани яйца със сирене в масло.

Мария Илиева разкри какво готви на любимия човек до себе си сн. Фейсбук

Мария Илиева разкри какво готви на любимия човек до себе си сн. Фейсбук

Мария сподели и какво най-често приготвя на любимия човек до себе си. „Напоследък пасирам бебешки пюрета от плодове и зеленчуци“, признава с усмивка певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар