Смях! Депутат от ГЕРБ удари дъното с кичозна торта за РД (Вижте целия резил)

Гласувайте за статията

Депутат от ГЕРБ стана сензация със златната си торта, Георги Станков засрами с кич дори циганските сватби

Депутат от ГЕРБ стана за резил с тортата, която получи за рождения си ден. Народният избранник се взе за голям баровец по време на празника си за 55 годишния си юбилей.

Снимка: Фейсбук

Георги Станков реши да блесне пред приятелите си с двуетажен сладкиш, глазиран в златно и украсен с рози и неговата снимка. На която е щракнат как говори от трибуната на Парламента. Закрепена на тортата в златна рамка.

Снимка: Фейсбук

Около пищния сладкиш се кипрят захаросани пачки от по 500 евро досущ като на голям тузар. На сладкото изкушение не липсва и депутатската карта на народния представител. Изработена от сметана и фондан. А най-отгоре се кипри и парламентарния звънец. Също издокаран от златен сладкарски варак.

Снимка: Фейсбук

Бруталното кичозно произведение на сладкарското изкуство му било понесено на 4 май. Законотворецът, който с удоволствие духнал свещите признава, че пачките не са истински. А тортата му е била подарена от като изненада за рождения му ден от съпругата на негов приятел, предават от  pik.bg.

Коментарите в социалната  мрежа са унищожителни. Хората се възмущават от невероятния кич. Който не подминава и Парламента. Повечето смятат, че по просташка идея не са виждали. Дори сравняват изложилия се депутат с Бай Ганьо. Други пък призовават ГЕРБ да се засрами.

Едно обаче е ясно. И на циганските сватби рядко можем да видим такъв кич в най-пошлия му вид! А за депутата едва ли някой би чул, ако не беше непростимата му издънка.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар