Зуека със семейството си на тузарска ваканция в Испания (Вижте в кой курорт се глезят)

Снимка: retro.bg
0
Оценете този post

Зуека нае палат за жена си и сина си, комикът и семейството му в топ курорта Бенидорм

Зуека, заедно с жена си и сина им Стефчо избягаха в Испания за лятото. От няколко дена Господарят на ефира и Ани с 4-годишното им хлапе се ширили с луксозна къща в Бенидорм. Курорт в Испания предпочитан от холивудските звезди.

Снимка: retro.bg

Вилата била нета от актьора за няколко месеца. Там щели да прекарат цялото лято. Не искали да ходят в Гърция защото там винаги имало наплив от българи. Но се оказало, че в съседство на тях почивали няколко нашенски семейства. Които веднага ги разпознали и искали да си контактуват.

За луксозната си почивка актьорът пропилял целия си хонорар от Капките. Който възлизал на 20 бона. С парите предплатил наема и му останали малко за харчене.

Цялата фамилия рядко можела да бъде видяна по заведенията. Предпочитали уюта на вилата и спокойните вечери. Почти всеки ден главата на семейството бил виждан да пълни количка с продукти от близкия „Карфур”.

Васил Василев имал много предложения за работа през лятото. Но решил да си почине от ангажименти и да прекара ваканцията си само с най-любимите си хора.

И докато Зуека пръска пачки в Испания колегата му Димитър Рачков не е отделил и няколко дни за отмора. Митко правел турне из страната с авторското си комедийно шоу. Говори се, че на всяка минута се гушел с по 500 лева.

Билетът за 40 минутно забавление струвал на всеки човек по 80 лева. Отделно от шоуто Рачков ще забавлявал и гостите на няколко сватби и кръщенета, предават от електронното издание  retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.