Феномен! Прокълната къща убива обитателите си

Гласувайте за статията

Зловеща история — къща — феномен предизвика истински кошмар на собственика си.

Когато Мики Ротлингс избира да живее в мрачна къща, докато прави документален филм за паранормални явления, не е очаквал, че ще му се случат толкова много. Имението се нарича „Кейдж“ и се намира в Есекс и е изключително популярно.
Легенди гласят, че тази къща е дом на полтъргайст, който е отговорен за атаки, синини и дори удари по няколко наематели. Неслучайно никой не иска да живее в имението.

Докато Мики е хвален от мнозина за смелостта си да живее в имението, той признава, че все пак се е боял по време на снимките.

„Видях книги, които сами излитаха от рафтове в горния коридор. Веднъж погледнах към вратата, докато се отваряше и видях силуета на човек със собствените си очи. Аз не съм религиозен човек, но все още държа кръст и го стискам в ръката си, когато си лягам нощем. За собствена безопасност. След няколко дни научих какви са естествените звуци на къщата. Сега неестествените звуци ме събуждат моментално посред нощ“, разказва още той.

„Представете си, че живеете в такава празна къща, че няма никой, освен вас. Но в същото време около вас е пълно с хора, които не можете да видите. Зловещо е. Това е ужасен феномен“, допълва още Ротлингс.

Сред странните неща, които му се случват, са и да чува шумове като на играещи деца, мъже, които се смеят и крещят и най-странното — пиано, което свири през нощта. Този феномен той описва като много силен звук, който не му дава възможност да спи.

Зловеща история

Мики не крие, че се страхувал така наречените духове да не го убият. Той рискува живота си за този документален филм.

Къщата стана печално известна през 2012 г., след като неговата собственичка Ванеса Мичъл, на 40 години, заяви, че е била принудена да напусне имота, след като забелязала черна сянка, която стояла над сина й Джес.

Къщата има наистина ужасна и мрачна история. Преди е била затвор за 13 жени, които са били обвинени в магьосничество и обесени на място, без да бъдат погребани след това.

Феномен с признаци плаши британците сн. You Tube

Феномен с признаци плаши британците сн. You Tube

Контактьорката Урсула Кемп смята, че те все още са в къщата. И дори препоръча да се направи специален пречистващ ритуал с тази цел.

Най-често става въпрос за заупокойна литургия и раздаване на непознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар