Барак Обама става любовен гуру след напускането на Белия дом

Гласувайте за статията

Барак Обама конкурира Опра по популярност в Америка

Барак Обама конкурира Опра по популярност в Америка. Бившият президент на САЩ споделя, че е изключително щастлив, че след 26 години брак, все още усеща искрата на любовта между него и съпругата си. Въпреки че вече е на 56 години, той няма спирка и вече обмисля идеята след мемоарите си, наистина да дава съвети на двойки, които са пред брак.

Администрацията на бившия американски президент е известна не само с новаторските си действия, но и с брачните си двойки. Повече от половината му служители, които са свободни, срещат половинките си и се женят там. Сред тях е и Дан Пфайфър, бивш съветник на президента. Самият той се среща с жена си Холи, докато работи за президента. И когато Обама научава, че намеренията им са сериозни, той го съветва добре да помисли, преди да й предложи брак.

„Той ме спря и ми каза: Човече, сега ще чуеш съветите, които давам на всичките си приятели и познати. Ако си решил да се жениш, задай си три въпроса за този човек до теб. Тя ще остане с теб до края на живота ти. В един момент ще бъде единственият човек, с когото можеш да говориш. Ще бъдеш ли готов и след 30 години да я слушаш и да приемаш мнението й, когато говори с теб. Второ — тя умее ли да те разсмива? И трето — виждаш ли тази жена като майка на децата ти?“, разказва Дан Пфайфър.

Той е категоричен, че трите съвета на Обама струват милион пъти повече от всички други, които дори брачните консултанти раздават. „Този човек трябва да стане семеен консултант. Семейството му е пример за успешен и щастлив брак“, коментира още Пфайфър.

Барак Обама става любовен консулнтант сн. Уикипедия

Барак Обама става любовен консулнтант сн. Уикипедия

Обама сериозно обмисля идеята за собствено тв шоу, още повече, че съпругата му е твърдо против да се връщат в Белия дом. Самата Мишел призна, че не иска и да чуе отново да стана първа дама, каквото и да й предстои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар