Съпругата на Джейми Оливър с неочаквани признания: Животът ни далеч не е страхотен!

Гласувайте за статията

Да си омъжена за Джейми Оливър не е вълшебство

Да си омъжена за Джейми Оливър не е перфектно. Поне така смята Джулс Оливър, която е омъжена за известния кулинар от 17 години. Съпругата му трябва не само да балансира между неговата и нейната работа, но и сама да отглежда петте им деца — Попи на 16, Дейзи на 15, Петал на 9, Бъди на 7 и Ривър — на 2.

„Истината е, че моят живот е много по-труден от неговия и често му го казвам. Той само клати с глава. Преди няколко дни беше на прием с премиерка, а аз трябваше да се справям с кризисна ситуация с двете ни дъщери, които са тийнейджърки.

Казах му, че на мен ми е много по-трудно отколкото на него. Животът ни е далеч от всяка приказка. У дома никой не те уважава, докато в работата му го ценят. Знам, че звуча ужасно, но наистина, наистина е много тежко“, разказва Джулс, която от 18 години е омъжена за Джейми“.

Семейството има пет деца, най-малкото, от които е на 2 години. „Всяко от тях иска пълното ми внимание. Не мога да се разделя на пет, въпреки че се опитвам“, оплаква се съпругата му. „Той отсъства по цяла седмица, а аз трябва да се оправям с две тийнейджърки, с двама ученици и едно бебе, което е в детската градина“, споделя още Джулс.

И въпреки цялата лудост около огромното й семейство, Джулия е готова да роди още деца. „През ноември ще навърша 44. Ако искаме шесто дете, може би е добре да побързаме. След това ще бъда твърде стара“, със смях разказва тя.

Джейми от своя страна не пропуска случай да признае заслугите на съпругата си и то не само в семейството. Джулс е най-голямата му опора и подкрепа — нещо, за което и самият той признава.

Джейми Оливър и семейството далеч не живеят в приказка сн. Flickr

Джейми Оливър и семейството далеч не живеят в приказка сн. Flickr

Двойката не е планирала да има толкова много деца, но обожават всяко от тях. И въпреки трудностите са готови за още.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар