Пиърс Морган порица Меган Маркъл: Свали короната и си спомни коя си! (Вижте защо й се накара)

Пиърс Морган порица Меган Маркъл: Свали короната и си спомни коя си! (Вижте защо й се накара)
3 (60%) 1 vote

Меган Маркъл отново обект на критики, този път от Пиърс Морган

Тв водещият Пиърс Морган, който е сред най-големите звезди в Англия, остро разкритикува Меган Маркъл. Двамата се познават от години и докато доскоро съдията от „Британия търси талант“ ревностно я подкрепяше и защитаваше, сега публично я удари през ръцете.

Повод за острите атаки на Морган е отношението на Меган към баща й. Преди дни Томас Маркъл се оплака, че не я е чувал от седем седмици, освен това тя дори не му изпратила картичка за деня на бащата — нещо, което никога не пропускала.

„Когато през март 2016 година се запознах с нея — тя беше едно страхотно момиче, отдадено на благотворителността си. Не спираше да говори колко много дължи на майка си и баща си, заради които се е отдала на благотворителност. И благодарение на които има този светъл пример. Къде е днес това момиче? Меган, време е да свалиш короната и скъпите рокли, и да си спомниш коя си. Баща ти е с разбито сърце във всеки възможен смисъл. А ти май си забравила, че благотворителността и хуманизмът започват от вкъщи“.

Така Пиърс Морган коментира поведението на Меган в последните седмици.

„Само допреди няколко месеца тя благодареше на майка си и на баща си за това, че са я научили да бъде добър човек. В биографията й в кралския сайт същото пише черно на бяло. Време е това момиче да слезе от пиедестала. И да си припомни, че докато прави благотворителност някъде по света пред фотографите, баща й също има от нейната любов и подкрепа“, укори я Морган.

 

Самият Томас Маркъл признава, че здравето му отново се е влошило и не може да пътува. А най-много страда, че дъщеря му не му се е обаждала от сватбата насам. Морган не пропусна да се скара на новата принцеса, че е твърде заета да се прави на кралска особа.

Пиърс Морган разкритикува Меган Маркъл заради баща й сн. Twitter

Пиърс Морган разкритикува Меган Маркъл заради баща й сн. Twitter

Но никой няма да й прости, ако с баща й се случи нещо и тя не е била до него, за да го подкрепи, заради някой бал. „Принц Хари също трябва да спре да раздава съвети на другите, да не изоставят болните си роднини и близки, а да се погрижат за тях и да даде личен пример. Собственият му тъст в момента се нуждае от него, но освен едно телефонно обаждане, двамата не са си разменили и дума. Що за пример е това?!“, възмущава се още Морган.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар