Новият любим на Мария Силвестър я заведе на луксозна почивка

Гласувайте за статията

Мария вече е нормализирала отношенията си с бившия

Чаровната тв водеща Мария Силвестър крие новия си мъж след авантюра с колегата си Влади Караджов

Откакто се разведе, актрисата и тв водеща Мария Силвестър не споделя много за личния си живот – пише в. „Уикенд“. Синеоката хубавица се опитва да пази в тайна интимните си отношения, но нейни близки издават, че е по-влюбена от всякога. Клюката гласи, че Мария известно време излизала с екранния си партньор от предаването „Бригада Нов дом“ Влади Караджов, но авантюрата им била краткотрайна и с днешна дата тя има нов мъж до себе си – отбелязва изданието.

Свидетели издават, че наскоро 41-годишната дама е била на почивка в луксозен СПА хотел с актуалния си любим. Тя съчетала релакса с работа, защото взела участие в литературен проект, но после удължила престоя си и се усамотила с приятеля си. Връзката им все още била в начален етап, затова Мария Силвестър не бързала да оповестява името му пред познати и роднини, а изчаквала времето да покаже дали отношенията им ще се развият.

„Имам си приятел и съм щастлива, но няма да кажа нищо повече. Решила съм да държа личния си свят далеч от светлините на прожекторите. За щастие, с бившия ми съпруг Силвестър Силвестъров вече нямаме никакво проблеми. Да, раздялата ни беше тежка, имахме критични моменти, но успяхме да нормализираме общуването си в името на детето. За мен най-важното е синът ми Давид да се чувства добре“ – споделя пред изданието Мария Силвестър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар