Камила разкри: С Чарлз имаме отделни хладилници, не мога без кетчуп у дома!

Камила разкри: С Чарлз имаме отделни хладилници, не мога без кетчуп у дома!
4 (80%) 2 votes

Камила разкри подробности от живота си с принц Чарлз

Камила разкри подробности от живота си с принц Чарлз. Херцогинята на Корнуол издаде подробности от брака си с него. Двамата не само имат отделни апартаменти и спални, но и отделни хладилници.

Двойката е посещение в Австралия, където всички много се забавляваха с реакциите на принца, относно платото със зелени мравки. В същото време съпругата му неволно се изпусна, че у дома имат отделни хладилници, защото двамата имат различни вкусове.

„Той обожава местните храни. Държи всички продукти да са органични и най-много се радва, когато някой от арендаторите му донесе домашно отгледани плодове или зеленчуци. Същото е и с месото и млякото“, разкрива Камила. И си признава, че не може без две неща — домати и зехтин.

„Не мога без това. В моя хладилник задължително тези продукти, те са на първо място. И ме е срам да призная, но имам и кетчуп за внуците ми. Те просто го обожават“, разкрива още Камила.

Херцогинята призна, че внуците й редовно гостуват на нея и Чарлз. За разлика от тях, децата на Кейт и Уилям все още не са оставяни през уикенда на баба си и дядо си. Обичайно те ги виждат за малко в двореца Кенсингтън, но по всичко изглежда, че са страшно привързани към тях.

Преди дни принцеса Шарлот бе щракната щастливо да маха от задния двор на любимите си баба и дядо, докато се подготвяха да отлетят за Шотландия.

Но пред мастършеф Гари Мейгън, Камила призна, че чесънът не е част от менюто. Особено, когато им предстоят кралски прояви.

„Със съжаление го отказвам. Но когато ни предстоят официални задължения, той е повече от нежелателен. А много го обичам“, със съжаление разкрива Камила.

Камила разкри подробности от живота си с принц Чарлз

Камила разкри подробности от живота си с принц Чарлз сн. You Tube 

Семейната двойка предизвика доста усмивки с разказите си за семейния им живот. По всичко изглежда, че двамата обаче са открили перфектния баланс във връзката си — индивидуалност във всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар