Росен Плевнелиев зарадва Деси Банова със скъп подарък (Вижте какъв)

Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев изненада Банова със скъп подарък

Росен Плевнелиев зарадва Банова със скъп подарък. Бившата синоптичка подкара чисто нов джип, подарен й от Плевнелеив като сватбен подарък. И докато досега г-жа Плевнелиева залагаше на по неутрални цветове за своите коли, то сега подаръкът на съпруга й е в синьо. Коли в този цвят предпочита и колежката на Банова – Никол Станкулова, пише „Уикенд“.

Говори се, че подаръкът за съпругата му излезнал на Плевнелиев 150 бона. Парите обаче си заслужавали, защото тя била на върха на щастието, когато той й поднесъл ключовете. Бившият държавен глава дори предложил да наеме шофьор на Банова, но тя категорично отказала, защото обичала да шофира сама.

След сватбата семейството живее в луксозен комплекс от затворен тип в близост до ж.к. „Младост“, казват познати на двойката. Същото жилище обитаваше Пленелиев преди с Деси Банова да се врекат във вечна любов един на друг. В жилището често гостували синовете на Росен от предния му брак, но бившата синоптичка нямала нищо против и дори се радвала, когато им дойдат на гости. Банова не предявявала претенции към новия си мъж и не го карала да търси ново жилище, въпреки, че след няколко месеца семейството ще се увеличи с още един член.

Ако се събере цялото семейство в ергенската квартира на Плевнелиев, то ще наброява 6 човека. Общият наследник на Деси и Росен ще бъде четвъртото дете в семейството. Банова не виждала проблем в големината на жилището и не искала Росен да купува по-голямо.

Познати на Плевнелиев и Банова казват още, че никога не са виждали Деси толкова красива и толкова щастлива. Те отдават това на връзката и с бившия държавен глава, както и на бременността.

Росен Плевнелиев зарадва Деси Банова със скъп подарък сн. ХотАрена

Росен Плевнелиев зарадва Деси Банова със скъп подарък сн. ХотАрена

Вижда се, че Росен се грижи много добре за новата г-жа Плевнелиева и я гледа като принцеса, а тя няма от какво да се оплаче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар