Д-р Ангел Енчев се изръси с 14 бона за номера 90 60 90!

Гласувайте за статията

Д-р Ангел Енчев се изръси с луди пари за номера си!

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев е броил 14 бона за щастливи номера на двата си супер луксозни автомобила „Мерцедес”. Колите се карат от него и съпругата му, модела Теди Велинова.

д-р Ангел Енчев

Д-р Ангел Енчев харчи пари за пълни глупости и суета

Той е броил парите за регистрационен номер СВ 906090 за поръчковия си S класа автомобил с купе AMG, който кара. Както и за номерата на белия джип от същата марка модел GL, управляван от неговата съпруга.

,,За него тези пари са един силикон”, шегуват се приятелите му. Близо 400 човека в социалната мрежа са харесали нестандартния номер на супер лъскавото му возило. Преид поръчковият му автомобил позира неговия брат д-р Невен Енчев, също пластичен хирург.

,,Каква легенда си, Енчев. Във Вашингтон постоянно ме питат за тоя доктор 90-60-90, ама им казвам само в България има тако-ва чудо“ ,е коментирал под снимката преподавателят в САЩ д-р Ионко Мермерски.

Проверка в КАТ показва, че тузарските номера на колите по избор се търгуват за седем бона. Според последното поскъпване на база тарифа 4 щастливите номера залежават.

Причината е, че те се вдигнаха от 30 на 300 лева. Сега ако някой шофьор иска да изпиеш годината си на раждане или годината на любимия си отбор трябва да се бръкне по-дълбоко. Същото е положението и с огледалните номера.

Но пък номерата, на които е станал собственик пластичния хирург д-р Енчев се харчат като невидяли. Всеки ден поне един бизнесмен дава по 7000 лева, за да се сдобие с такава регистрационна табела.

Има дни, в които държавата прибира между 20 и 50 000 лева само от подобни баровци. Шестцифреният номер може да съдържа само букви или само цифри, уточняват от КАТ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар