Честито: Наум Шопов вече е истински лекар!

Гласувайте за статията

Младият Наум Шопов вече е дипломиран лекар!

Пълна промяна претърпя в живота си екранният доктор Борис Тасев от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”. Защото истинският Наум Шопов – младши, който го играе вече наистина е дипломиран лекар.

Наум Шопов

Наум Шопов вече има диплома за лекар

“Запознайте се с д-р Шопов”, написа в профила си във Фейсбук актьорът от „Откраднат живот“ Наум Шопов. Младият Шопов избира професията на лекаря и се отказва от досегашната професия на фамилията си.

Припомняме, че неговия дядо е големият актьор Наум Шопов. Баща му Христо Шопов също е популярен актьор. Неговата леля и дъщеря на Наум Шопов-Лиза Шопова също е актриса. Той обаче къса с тази професия и избира коренно различно поприще.

“Смятам, че лекарското поприще, което Наум избра, е много по-хубаво и по-перспективно от актьорското. Най-елементарното беше да тръгне по малкото съпротивление и да кандидатства в НАТФИЗ”, сподели баща му Христо Шопов.

Малко след като приключиха епизодите на петия сезон на „Откраднат живот” той взе и последния си, държавен изпит.

“Бяха трудни 6 години, а сега тепърва предстои най-интересната част. Всичко си заслужаваше! Благодаря ви за подкрепата”, написа още 25-годишният лекар актьор.

Той ще участва и в продължението на сериала-шестия му сезон през есента. Но няма намерение да продължава с актьорството. Младият лекар има желание да специализира в пластичната хирургия.

Феновете му са категорични, че пред кабинета му ще има винаги тълпи от мераклийки именно той да им сложи силикон в циците. Освен популярността, която младият лекар получи от участието си в лекарската поредица, той не спира да показва снимките си в социалните мрежи, където тренира непрекъснато.

С неговата дългогодишна приятелка Теа са запалени по спортуването, както и по здравословното храненеи това си личи от фотосите, които д-р Наум Шопов – младши непрекъснато качва в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар