Бившата на Рачков почти не се свърта у дома си!

Бившата на Димитър Рачков заряза мъжа си и децата си. Христина Апостолова, бившата съпруга на комика заряза продуцента и двете си деца. Амбициозната сценаристка била на ръба на изтощението заради шестия сезцон на хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”. [caption id="attachment_558685" align="aligncenter" width="300"]Рачков Бившата на Рачков не си вдига главата от бачкане[/caption] Тя била заета да измиснля нови сюжетни линии, интриги, конфликти и драми в рейтинговата продукция. В продължението на популарнаат поредица отново влиза Юлиян Вергов в ролята на доц. Банков, както и неговия приятел Влада Карамазов.

Стажът като сценарист на Христина Апостолова е голям. Освен за „Откраднат живот”, тя е измислила сюжетни линии за „Столичани в повече” и „Дървото на живота”.

„Такава е Хриси - влезе ли в битка, става концентрирано странно същество, което е толкова вглъбено в това, което прави, че трудно можеш да стигнеш до нея в подобен момент, а тези битки понякога продължават доста дълго", казва за нея Владо Карамазов. Христина Апостолова поставила и личен рекорд по работохолизъм. Три дни не яла, не пила и не спала, за да мисли нови сюжети за „Откраднат живот”. Тя силно се стресирала, ако няма измислена история, а на другия ден екипите на мъжа й трябва да снимат сериала. Освен това избухвала при всеки неспазен от режисьори и оператори детайл. Бързо палела, нои бързо й минавало. Кариерата на сатоящата съпруга на Евтим милошев в теливиизонния бизнес била супер интересна и различна. Тя завършжила ВИТИЗ. Играла известно време в театрите в София, Благоевгради Враца, но разбрала, че тази професия не е нейната. Още като ученичка в Хореографското училище открила, че нейната сила и страст са думите. Словоот само яоткрило, след като я поканили в БНТ, за да се включи в ток шщоуто „По-добре късно, отколкото никога”. След като паад от екран продължава да пише текстове за песни. През 2007 г като водеща в радио я викат в Би Ти Ви, за дая тестват за редактор на „Сървайвър”. Не познава никой от екипа ине й допадат хората, които е събрал продуцента Евтим Милошев. Единственият светъл лъч е Владо Карамазов, когото познава от Академията. И прави всичко възможно той да стане водещ на шоуто за оцеляване. Докато се случват приключенията в Доминикана, камбоджа, Филипините и Панама си печели прозвището „желязната лейди”. Защото има характер и хъс на биткаджийка и изпипва всеки детайл. Тогава пламва и любовта й с Евтим Милошев. Твърди, че той няма пръст за раздялата й с Димитър Рачков. „Вече се бяхме разделили с Митко - като цивилизовани хора, поддържащи нормални отношения в името на детето си. Винаги съществува човешки начин за това, макар че със сигурност в подобни ситуации има и наранени", споделя Христина.