Бившата на Рачков паряса Евтим Милошев и децата! Преглеждания: 20958

Бившата на Рачков не си вдига главата от бачкане
0
Оценете този post

Бившата на Рачков почти не се свърта у дома си!

Бившата на Димитър Рачков заряза мъжа си и децата си. Христина Апостолова, бившата съпруга на комика заряза продуцента и двете си деца. Амбициозната сценаристка била на ръба на изтощението заради шестия сезцон на хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”.

Рачков
Бившата на Рачков не си вдига главата от бачкане

Тя била заета да измиснля нови сюжетни линии, интриги, конфликти и драми в рейтинговата продукция. В продължението на популарнаат поредица отново влиза Юлиян Вергов в ролята на доц. Банков, както и неговия приятел Влада Карамазов.

Стажът като сценарист на Христина Апостолова е голям. Освен за „Откраднат живот”, тя е измислила сюжетни линии за „Столичани в повече” и „Дървото на живота”.

„Такава е Хриси – влезе ли в битка, става концентрирано странно същество, което е толкова вглъбено в това, което прави, че трудно можеш да стигнеш до нея в подобен момент, а тези битки понякога продължават доста дълго“, казва за нея Владо Карамазов.

Христина Апостолова поставила и личен рекорд по работохолизъм. Три дни не яла, не пила и не спала, за да мисли нови сюжети за „Откраднат живот”. Тя силно се стресирала, ако няма измислена история, а на другия ден екипите на мъжа й трябва да снимат сериала.

Освен това избухвала при всеки неспазен от режисьори и оператори детайл. Бързо палела, нои бързо й минавало.

Кариерата на сатоящата съпруга на Евтим милошев в теливиизонния бизнес била супер интересна и различна. Тя завършжила ВИТИЗ. Играла известно време в театрите в София, Благоевгради Враца, но разбрала, че тази професия не е нейната.

Още като ученичка в Хореографското училище открила, че нейната сила и страст са думите. Словоот само яоткрило, след като я поканили в БНТ, за да се включи в ток шщоуто „По-добре късно, отколкото никога”.

След като паад от екран продължава да пише текстове за песни. През 2007 г като водеща в радио я викат в Би Ти Ви, за дая тестват за редактор на „Сървайвър”. Не познава никой от екипа ине й допадат хората, които е събрал продуцента Евтим Милошев. Единственият светъл лъч е Владо Карамазов, когото познава от Академията.

И прави всичко възможно той да стане водещ на шоуто за оцеляване. Докато се случват приключенията в Доминикана, камбоджа, Филипините и Панама си печели прозвището „желязната лейди”.

Защото има характер и хъс на биткаджийка и изпипва всеки детайл. Тогава пламва и любовта й с Евтим Милошев. Твърди, че той няма пръст за раздялата й с Димитър Рачков.

„Вече се бяхме разделили с Митко – като цивилизовани хора, поддържащи нормални отношения в името на детето си. Винаги съществува човешки начин за това, макар че със сигурност в подобни ситуации има и наранени“, споделя Христина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.