Дейвид Бекъм и Виктория не се развеждат (Празнуват 19 години брак)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм и Виктория отпразнуваха годишнината си

Дейвид Бекъм и Виктория не се развеждат. Те дори отпразнуваха 19 години откакто са семейство. Футболистът и съпругата му се врекоха във вярност един на друг през 1999-та година в замъка „Лутерстоун“ на 4-ти юли. Двамата публикуваха снимка от празника си в социалните мрежи. „19 години!!! Обичам те толкова много“, написа Виктория към кадъра. Заваляха хиляди поздравления и мили пожелания за дълъг и щастлив семеен живот.

„19 години… Уоууу… По това време преди 19 години бях облечен от главата до петите в лилаво… Честита годишнина на най-добрата жена и майка… Обичам те“, написа от своя страна Дейвид Бекъм към същия кадър на неговата страница в Инстаграм. Снимката събра близо 4 милиона харесвания за няколко часа.

В началото на празничния ден Виктория и Дейвид се отбиха до училището на дъщеря си Харпър, където имаше спортен празник. След това двамата облякоха по-елегантни тоалети и отидоха да отпразнуват годишнината си на специална романтична вечеря, пише „Дейли мейл“.

С отпразнуването на 19-годишнината си от сватбата Виктория и Дейвид още веднъж доказаха, че тръгналите слухове за развод не са верни. Това, че звездното семейство не мисли за раздяла потвърди и един от дизайнерите във фирмата на Виктория преди броени дни пред „Дейли мейл“. Той казва, че появилите се слухове са „абсолютно безсмислени“. Говорителят на Бекъм също нарече слуховете – „смущаващи и смешни“. Той казва, че това са фалшиви новини, в които няма и грам истина. Според него това са медийни измислици. Фалшивите новини циркулират в медийното пространство от близо две седмици.

Дейвид Бекъм и Виктория отпразнуваха 19 години брак сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм и Виктория отпразнуваха 19 години брак сн. Инстаграм

Като всяко семейство и това на Виктория и Бекъм е имало своите проблеми. А до развод за малко щеше да се стигне преди цели 14 години заради забежка на Дейвид, но сега семейството вече е оставило тези проблеми в миналото. Двамата с Виктория изглеждат истински щастливи на пуснатите в мрежата снимки и не мислят да се разделят напук на злите езици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар