Деси Радева и президентът отскочиха до морето (Вижте ги инкогнито в Созопол)

Гласувайте за статията

Деси Радева и Румен Радев инкогнито на море, президентът и първата дама похапват морски деликатеси

Деси Радева и президентът за малко са отскочили до морето.Първата дама и Румен Радев посетили Созопол. За първи път те пренебрегнали любимите си за лятна почивка места – къмпинг Делфин в Ахтопол и Бургас.

Президентската двойка предпочела да се порадва на красивите слънчеви залези на Созопол. Пътуването им било лично. Без ангажименти за някакви срещи и не фигурирало в графика на държавния глава.

Макар да смятали да останат незабелязани любопитните граждани веднага надушили, че в курортния град пребивават високопоставени личности. Новината бързо се разнесла и имало много желаещи да се фотографират с президента и половинката му. Те били обезпокоявани даже по време на обяда си. Но не отказвали на желаещите снимка.

Снимка: Ретро

Според запознати президентът за пореден път е нарушил протокола като се е показал на публично място с къси панталони, тениска и чехли. За първи път това се случи през лятото на миналата година когато летецът позира за снимка бос с децата в нужда Лили и Митко от Вълчан дол.

Този път поне не си е забравил джапанките подсмихват се паметливи хора в Созопол. Първата дама и тя била с прекалено къса рокля, но не се снимала с феновете си.

ВИП двойката обядвала на терасата на един от най-престижните ресторанти в новата част на Созопол. Те си избрали само блюда с морски дарове и рибни деликатеси. До тях бдели гардовете на НСО. Които тествали всяка порция храна, която била поднесена на масата на президента. С тях винаги се движи подвижна лаборатория за да се изпитва храната на държавния глава, предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар