Корнелия Нинова взриви: Защо в кабинета на Борисов има министър, толериращ проституцията?! (виж тук)

Корнелия Нинова взриви: Защо в кабинета на Борисов има министър, толериращ проституцията?! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова изригна в социалната мрежа с тежки обвинения към Бойко Борисов!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи жестоки обвинения към премиера Бойко Борисов. За пореден път. Причината за думите й е гневът на министър-председателя към Патриотите, които се дърпат и не искат да подкрепят увеличението на акциза за бездимните цигари.

Нинова

Корнелия Нинова побесня и хвърли жестоки обвинения към премиера Бойко Борисов

Припомняме, че вчера Борисов скочи възмутен в мрежата с твърдението, че няма такова нещо като „полезни“ цигари. И едните, и другите били вредни, затова трябвало да има поскъпване. Ето как реагира след това Корнелия Нинова:

„Премиерът Борисов се ядосал на патриотите, че не подкрепят увеличението на акциза на бездимните цигари. Даже се заканил с края на председателството повече да не си мълчи.

Това е чудесна новина. Най-накрая ще отговори защо в кабинета му има министър, който „толерира проституция и наркоразпространение“ и друг министър, който “ представлява интереси на мутри по морето“.

Това го твърди вицепремиерът му Симеонов. Що за коалиция е това, в която един министър пуска сигнал срещу друг до главния прокурор, а вицепремиер повежда протестиращи срещу правителството, на което е член?

Премиерът въвежда ред на Балканите и в Европа, а не може да сложи ред в собствения си кабинет“, написа Корнелия Нинова в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар