Бойко Борисов: Бездимните цигари са вредни като обикновените! (ето какво заяви за акциза)

Гласувайте за статията

Бойко Борисов излезе с категорично мнение в мрежата!

Премиерът Бойко Борисов е категоричен относно вдигането на акциза за бездимните цигари. Скандалът, който се разгоря в държавата, както и протестът на търговците, не го накара да размисли и промени мнението си. Тъкмо обратното. Ето какво смята министър-председателят, цитираме:

Бойко Борисов

Бойко Борисов е непреклонен за бездимните цигари

„Бездимните цигари са също така вредни, както обикновените. В момента, в който ние не ги облагаме с акциз, дотираме компанията. Разпоредих на Цветан Цветанов да изтеглят законопроекта в този вид, да седнат да обсъдят с производителя.

Бездимните цигари да се облагат със същия акциз както в другите държави от ЕС. В България всички говорят за реформи. Но в момента, в който решим да направим нещо, започват спекулации“, заяви в профила си Бойко Борисов.

А под поста му моментално се натрупаха маса коментари от недоволни граждани, които не се поколабеха да поискат оставката на правителството. Наред с вечните поддръжници на премиера и ГЕРБ, все повече стават онези, които смятат, че наглостта на управниците ни отдавна е минала границата.

„Бойко Борисов вашата партия ГЕРБ трябва да бъде премахната от Парламента и всички ваши политици гербаджии трябва да влезнат в затвора защото вашата партия присвои много европейски пари рано или късно Вие ще бъдете В затвора“.

„Жалки сте всички не осъзнавате ли че Борисов трупа личен имидж не му пука за народа слепи ли сте какво се случва в България вместо да вървим на горе ние потъваме и кой ще плати сметката“ – тези и още редица подобни коментари на гневни българи взривиха профила на Бойко Борисов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар