Интрига разболя Нели Рангелова

Гласувайте за статията

Вкараха Нели Рангелова в интрига

Здрава съм, не съм припадала – заяви пред „България днес“ естрадната певица Нели Рангелова

„Не съм болна, нито съм припадала след концерт в Чепеларе! Тази изфабрикувана информация е дело или на „доброжелатели“ колеги, или на хора, които се чудят каква лъжа да сътворят по мой адрес“ – това коментира пред „България днес“ естрадната певица.

Повод за коментара на Нели Рангелова стана мълниеносно разпространената клюка, че изпълнителката отменя всички планирани участия през лятото. Нещо повече, интригата гласи, че червенокосата дама няма да изнесе юбилейния си концерт в зала 1 на НДК на 7 октомври.

„Не знам дали да се ядосвам, или да се смея. По-скоро искам да опровергая тази клевета. Здрава съм. А и не съм толкова слаба, колкото ме изкарват. Даже ми се иска да съм по-фина, но уви…“ – казва на шега в типичния си стил Нели Рангелова.

Пред изданието тя разкрива, че извън неприятните сплетни около името ѝ се вълнува в аванс за голямото събитие през есента, когато ще направи концерт в дует с някои от най-известните ни изпълнители.
„На концерта с мен ще пеят Георги Христов, Любо Киров, Мария Илиева. Рядко правя концерти, затова се надявам публиката да се наслади максимално на песните“ – посочи още изпълнителката на „Мой стих, в теб открих някога надежда“ – песен, която често избират дебютанти в някои известни песенни конкурси.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар