Нещо страшно се случва с Мария Игнатова

До тази ситуация се стигнало след раздялата им
0
3.5/5 - (8 votes)

До тази ситуация се стигнало след раздялата им

По всичко личи, че временната раздяла на Мария Игнатова с Димитър Рачков й се е отразила повече от пагубно.

От близкото й обкръжение издават, че в последно време Мария Игнатова има много сериозни здравословни проблеми.
Положението й до такава степен се е влошило, че не може да мигне по цели нощи.

Мария Игнатова
До тази ситуация се стигнало след раздялата им

Сега, след като отново са заедно, Димитър Рачков се е заел да цери любимата си от коварното заболяване. Мария Игнатова страда от тежка форма на инсомния.
Близки до известната двойка издават, че комикът прави опити да я изцери от тежкото заболяване с помощта на билки и лечебни масажи.

Припомняме, че двойката живяха разделено в продължение на близо една година. До това положение се стигна заради забежките на русата фурия. Мария Игнатова и Димитър Рачков обаче за разлика от мнозина успяха да преглътнат гордостта си и направиха компромис в името на любовта им.

Така те си дадоха втори шанс. При все, че раздялата им бе по нейна вина, Мария Игнатова я приела много тежко. Това довело до сериозно изостряне на безсънието й. Известен период от време приемала медикаменти, които дали известен резултат. Наложило се обаче да се лиши и от тях поради множеството странични ефекти.

Заради всичко това двамата с Димитър Рачков взели кардинално решение. След консултация с психиатър и невролог, двамата се надяват тревогите й скоро да отшумят, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.