Вторият съпруг на Силвия Кацарова я заряза (Вижте семейната й драма)

Вторият съпруг на Силвия Кацарова я заряза (Вижте семейната й драма)
4 (80%) 2 votes

Силвия Кацарова застигната от семейни неволи, нейни близки разкриват, че вторият й съпруг я напусна

Животът на Силвия Кацарова не е само цветя и рози. Близко до певицата разкриват, че я налегнаха семейни неволи. Розовият период, който изживяваше с втория си съпруг вече е зад гърба й.

Силвия Кацарова на сватбата си с Любомир Димитров          Снимка: сп. Стори

Факта, че Любомир вече е в миналото бе потвърден от свидетел. Който засякъл Кацарова в Княжево да пазарува от голяма верига магазини. Тя се отказала да напълни торбите с покупки и взела само най-належащото защото нямало кой да й мъкне пълните чанти със стоки.

Силвия изглеждала като слязла от корицата на модно списание или пък от салон за красота. Нейни колеги шушукат, че макар да прикрива струпалите й се семейни проблеми със слънчевия си нрав тя преживявала тежко обрата в интимните отношения с втората си половинка. Заради която обърна живота си на триста и шейсет градуса.

Любомир като всеки младоженец в началото обожавал съпругата си. Но после започнал да не й цепи басма. Тя трябвало да се оправя сама с всичко. Забранил в къщата да с наема домашна прислуга за да не се правят ненужни харчове, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Силвия започнала да изнемогва защото освен, че трябва да ходи по турнета и да тича от репетиция на репетиция ами да върти и цялата къща сама. Според последните слухове тузарят взел, че даже се изнесъл от общия им дом. Това се случило преди около три месеца.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар