Бизнесдама: Джулиана Гани отвори парти агенция!

Бизнесдама: Джулиана Гани отвори парти агенция!
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани си отвори своя парти агенция!

Джулиана Гани отвори собствена парти агенция. Мис Силикон 2013 стартира собствен бизнес със съпругга си Станимир Ташев. Те кръстиха агенцията на името на индийският сериал. В него манекенката се включи, когато участваше в любовния сезон на Вип Брадър.

Джулиана Гани

Джулиана Гани вече е бизнесдама

Тогава тя бе в ролята на „Малката Джулка”. Именно това е името, което двамата съпрузи дали на своята агенция за забавления.

„Идеята ме осени, когато се сблъсках с любовта на хората… Всички тези топли очи, мили думи и възторг след предизвикателството, наречено „Вип Брадър“.“, обяснява русата изкусителка.

„Малката Джулка” вече работи напълни обороти. Дори остави следи в няколко празненства. Джулиана и Станимир предлагат услугите си за сватби, кръщенета, юбилеи, момински и ергенски партита, както и на други увеселителни прояви.

Джулиана Гани и нейния избраник казаха заветното „да” на бутикова церемония в Пловдив миналия август.

На сватбеното им тържество присъстваха само техните най-близки роднини и приятели. Младоженците се зарекоха да направят и по-пищно тържество, но засега не са набелязали конкретни планове.

Според запознати, откакто са семейство, основните доходи идвали от Джулиана Гани. Силиконовата бомба не веднъж се е хвалила, че има няколко луксозни апартамента в Пловдив, които отдава под наем. Те били наследство от богатия й баща.

За мъжа й се знае, че е фитнес инструктор. А преди въртял престъпни схеми с фалшиви пари в съседна Гърция. Дори там е лежал за известно време в затвора.

В светските среди се шушука, че Станимир използвал разкрепостената пловдивчанка за материални облаги. И това била причината да й предложи брак много скоро след запознанството им.

Но според други той наистина открил сродната си душа. Определено обаче едврогърдата реалити звезда дава мило и драго за съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар