За първи път: Ето го сина на Андрей Арнаудов!

За първи път: Ето го сина на Андрей Арнаудов!
5 (100%) 1 vote

Андрей Арнаудов показа сина си Васил, но със закрито личице!

Андрей Арнаудов за първи път показа сина си Васил. Малкият бебок е кръстен на неговия баща. Бащата на Андрей е видния хоров диригент Васил Арнаудов. Наследникът на продуцента бе в обятията на леля си Доротея Толева.

Андрей Арнаудов

Ето го синът на Андрей Арнаудов и Емануела Толева

Умилителният фотос бе споделен от гордата леля, която много прилича на сестра си Емануела Толева. Дори мнозина я бъркали с майката на бебето.

Лицето на малкия Васил разбираемо е скрито с емотикон със зайче. А гордата леля се похвали, че държи в ръцете си целия свят.

Продуцентът стана татко през май. Синът му се роди в частна клиника и бе с перфектни размери. С Емануела двамата били заедно две години, а в началото на годината сключиха и брак. Андрей Арнаудов има един неуспешен брак със сръбкинята Даниела Янков.

С телевизионната водеща двамата се разделиха, тъй като той й изневери с танцьорка. След раздялата обаче опосумът заразя танцьорката, като след нея имаше още куп неуспешни връзки.

Според близки до двойката бащинството напълно променила 39-годишният продуцент. Той бил заклет купонджия, но сега отказвал да пирува с приятели по кръчмите, като предпочитал да бъде до съпругаат и сина си.

Водещият Андрей Арнаудов ставал през нощта да храни и сменя пеленвите на бебока и бил много щастлив да е до малкия си син.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар