Венци Мицов вбесява Андрей Слабаков: Да свалим правителството като… спрем цигарите! (виж тук)

Венци Мицов вбесява Андрей Слабаков: Да свалим правителството като… спрем цигарите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Венци Мицов рискува да си навлече откровения гняв на Андрей Слабаков!

Дано Андрей Слабаков и Венци Мицов да не са виртуални приятели в социалната мрежа, иначе ще стане страшно. Ако режисьорът види и думичка от предложението на музиканта, вярваме, че ще избухне Третата световна.

Андрей Слабаков

Венци Мицов май дразни лъва… само да го чуе Андрей Слабаков…

Пред минути Мицов призова милионите българи във Фейсбук на революция. И по-точно – сваляне на правителството чрез… масово спиране на цигарите. Вижте и точната му идея, едно към едно:

„Между другото току що ми хрумна гениална идея! А какво ще кажете, ако спрем да пушим? Аз вече 15 години не пафкам и нямам никакъв проблем с това.

А я си представете сега, че 1 000 000 души откажат цигарите. И си представете колко кинти ще загуби правещото се на дясно квазилевичарско управляващо мнозинство!

Хайде да направим така. Да накараме нашите приятели да откажат цигарите. Ето ви една мирна, но изключително болезнена революция. Тя ще спре приходите от акцизи.

Ще тресне и контрабандата, защото, за какво ни е контрабанда, при положение, че не пушим.

Правя хаштаг – #НЕМАДАИМПУШИМ и си мисля, че единствените случаи, в които правителства падаха под натиск в най-новата ни история бяха случаите, в които гражданите блокираха пътищата към границите на България със съседните страни.

Няма да коментирам защо ставаше така, защото вие сте умни и сами ще се досетите. Аз имам една мечта. Хайде ние да постигнем друго – първото правителство, което е паднало, защото народа масово е спрял да пуши.

#НЕМАДАИМПУШИМ до победата!!!“, скандира Мицов. А ние наистина му пожелаваме да не се засича скоро със Слабаков…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар