Деян Донков разиграва Радина Кърджилова със сватбата! Преглеждания: 2597

Защо Деян Донков не се решава да се ожени за Радина Кърджилова?!
0
5/5 - (1 vote)

Радина Кърджилова мечтае за брак с Деян Донков, но той се дърпа!

След седем години съжителство с Деян Донков Радина Кърджилова мечтае за брак. Актрисата роди син на любимия си и това я карало да си мисли тайно, че един ден той ще й предложи сватба.

Радина Кърджилова
Защо Деян Донков не се решава да се ожени за Радина Кърджилова?!

Деян Донков нарича Радина „жена ми”, но двамата нямат подпис в гражданското. До момента най-голямото доказателство за любовта на актьора бил годежния пръстен, който той й подари на импровизирано тържество.

Радина тайно се надявала той да й предложи. Още повече че сина им растял, а тя не искала момчето й да знае, че неговите родители не са женени.

Радина Кърджилова не искала директно да го притисне за сватба. Но била подтисната от казаното от предишната половинка на любимия си. Актрисата Анастасия Ингилизова я обезкуражила, че Деян не ободрява брака и никога няма да я заведе до венчилото.

Въпреки това тя се надявала , че някой ден той все пак ще й предложи ръката и сърцето си и двамата ще узаконят връзката си официално.

Освен това Радина кърджилова получила от половинката с и друга секира. Той й ксазал, че не иска да имат повече деца. Той вече прехвърлил 40-те години и повече не му се искало да сменя памперси и да гледа още едно дете.

Той има двама сина от две жени и казал на жена си, мче не иска повече потомство. Въпреки че Радина е само на 32 години и може да стане майка още един път, тя се съгласила с казаното от мъжа си. във връзката им той командва и Радина винаги се съобразявала с това, което той каже или направи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.