Къде изчезна Виктор Николаев?

Гласувайте за статията

Аделина Радева отново е сама в ефир

Виктор Николаев отново изчезна от ефира на Нова тв и накара зрителите да се зачудят какво се случва.

На този етап все още не е ясно каква е причината за отсъствието му този път. Това, което видяха всички зрители на сутрешния блок на медията – „Здравей, България“ бе, че Аделина Радева анонсира сама предаването.

Виктор Николаев

Аделина Радева отново е сама в ефир

Това беше първото нещо, с което екранната партньорка на Виктор Николаев започна предаването. След това тя се зае с анализа на различните сигнали за нередности, получени от граждани от цялата страна.

Припомняме, че неотдавна Виктор Николаев отново се изгуби от ефира на предаването. Тогава отсъствието му продължи цели три седмици, а причината за това, както стана ясно по-късно, бе сериозен здравословен проблем. Водещият получи сериозна бъбречна криза, заради която се наложи да бъде приет в болница. Дори се понесе мълвата, че е претърпял операция.

На този етап все още не е ясно дали Виктор Николаев е измъчван от поредния сериозен проблем или имайки предвид, че лятото вече стартира, е излязъл в отпуск.
Запознати припомнят, че честа практика още по времето, в което си партнираше с Ани Цолова бе един от двамата да остава сам. В същото това време другият се радваше на слънчевите лъчи и спокойствието на някой плаж, пише Блиц.

За никого не е тайна, че Виктор Николаев обича да изкарва лятната си отпуска в Гърция. Не е изключено обаче тази година почивката му в южната ни съседка да пропадне, имайки предвид сериозните му финансови затруднения. Припомняме, че журналистът обяви един от луксозните си апартаменти в центъра на София за продажба поради невъзможността да покрива ипотеката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар