Не е за вярване! Вижте какво причини Деян Донков на Радина Кърджилова Преглеждания: 8610

Актьорът е на път да съсипе мечтата на половинката си
0
Оценете този post

Актьорът е на път да съсипе мечтата на половинката си

Мнозина не могат да повярват какво причинява Деян Донков на половинката си Радина Кърджилова.

При все, че двамата живеят на семейни начала от седем години и Радина Кърджилова го дари със син, Деян Донков категорично отхвърля възможността да я отведе до олтара. Той бяга като дявол от тамян от подписа в гражданското, издават от близкото му обкръжение.

Деян Донков
Актьорът е на път да съсипе мечтата на половинката си

До този момент единственото доказателство, което Радина Кърджилова е получила от Деян Донков като доказателство за любовта му, е пръстенът, който носи на дясната си ръка. Той е бил разменен в знак на импровизиран годеж, отбелязва на страниците си „Таблоид“.

Откакто стана майка на малкия Христо обаче, Радина Кърджилова става все по-настоятелна. Тя не пропуска момент да изтъкне, че все още чака Деян Донков да я отведе до олтара. Радина не крие, че се надява избраникът й да я направи своя законна съпруга и това да се случи на пищна сватба.

При все, че не смеела да настоява директно за брак, той като гордостта й не й позволява, актрисата постоянно правела намеци. Тя изтъквала, че е по-добре да са женени, за да може когато синът им порасне да знае кои са родителите му.
Това, което я обезкуражило най-много в това й начинание обаче, били думите на бившата изгора на Деян Донков – актрисата Анастасия Ингилизова.

Припомняме, че той има син и от нея. Анастасия разкрила на Радина Кърджилова, че Деян Донков не е от хората, които уважават брака. Именно поради тази причина едва ли някога ще отведе до олтара която и да е жена, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.