Корнелия Нинова изрева

Гласувайте за статията

Хубавият повод натъжи лидерката на социалистите

Корнелия Нинова изрева навръх рождения ден на единствения си син Рафаел.

За огромно съжаление на шефката на социалистите й се наложило да отпразнува рождения му ден в негово отсъствие.
За сметка на това Корнелия Нинова почерпила повече от богато колегите си на „Позитано“ 20 и приемала поздравленията от негово име през целия ден.

Корнелия Нинова

Хубавият повод натъжи лидерката на социалистите

Въпреки хубавия повод, лидерът на БСП Корнелия Нинова, била в минорно настроение. Повод за настроението й бил фактът, че синът й Рафаел й липсва страшно много.
Корнелия Нинова не може да преглътне горчивия хап, че това е седмият пореден рожден ден, в който Рафаел празнува далеч от бащиния си дом.

Съвсем разбираемо Корнелия Нинова изпитва носталгия по времето, в което синът й бил още гимназист, а кариерата му на финансов експерт в Щатите била само мечта. Колкото и мъчно да й е на лидерката на червените редици обаче към днешна дата всичките тези мечти на сина й са се превърнали в реалност.

Навръх рождения ден на Рафаел, майка и син се чули и тя му предала пожеланията и поздравите, отправени от всички техни близки.
Въпреки всичко обаче Корнелия Нинова е тъжна поради факта, че в скоро време няма никакви шансове да се види на живо със сина й.

От доста години насам, той се прибирал в България само по Коледа. Останалата част от годината прекарвал в Ню Йорк, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар