Черната Златка се забърка в нов скандал

Гласувайте за статията

Черната Златка лъсна в нов скандал

Черната Златка се забърка в нов скандал. Покрай връзката й с Миро, скандалите покрай нея бяха стихнали. Но откакто в живота й има нов любим, тя отново е в епицентъра на скандала.

След като успя да разведе Миро и дори да му роди дете, той я заряза. Но Златка не остана дълго сама. В живота й вече има нов мъж. Настоящият й любим се казва Галин Гочев и е родом от Бургас. Бургазлийката има връзка с него от около два месеца и вече не крие това.

Но най-скандалното в случая, че и този път тя е разделила Галин с любимата му. Гочев е имал връзка с колежката й Глория Аенска. Но заради Черната Златка приключил връзката си с нея.

Новият любим на Злати върти бизнес в родния й Бургас. Той е собственик на автомивки и автосервизи в морския град. Финансовото положение на Галин е стабилно и това е една от причините Златка да му обърне внимание, пише Хот арена.

Гочев също има дете. Той е баща на момиченце в първи клас. Бургазлията вече е представил Златка на дъщеря си и момиченцето изпитва топли чувства към нея.

Покрай връзката си с него Димитрова е в конфликт с майка си. Причината за скандала между двете е, че родителката на Златка не одобрява новия й любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар