Виктор Николаев не е сънувал и в най-големите си кошмари това, което му се случва

Виктор Николаев не е сънувал и в най-големите си кошмари това, което му се случва
1 (20%) 3 votes

Водещият на сутрешния блок го закъса

Със сигурност водещият на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев не е сънувал и в най-големите си кошмари това, което му е дошло до главата.

От известно време насам Виктор Николаев го е закъсал доста сериозно. Той е изпаднал в невъзможност да внася сумите по кредита за луксозния си апартамент. Именно поради тази причина на журналиста ще се наложи да се раздели с луксозното си жилище, намиращо се в центъра на София.

Никтор Николаев

Водещият на сутрешния блок го закъса

Тъй като кредитори са погнали Виктор Николаев заради забавянето на вноските по ипотеката, той се е принудил да обяви жилището за продан.
Припомняме, че преди време той бе разследван за доходите си. Така и не стана ясно как е купил луксозния имот, който е втори за семейството му.

Припомняме, че Виктор Николаев и съпругата му – журналистката Людмила Железова вече имат един голям апартамент, който също се намира в центъра на София.
Преди около година двамата съпрузи взели решение да закупят и втори луксозен имот в центъра на столицата. Те се надявали, че ще успеят да изплатят и него, за да остане за дъщеря им Дара.

Плановете им обаче се объркали. Железова започнала да взима все по-малко пари от работата си в радиото, където доста свили бюджета за хонорари. Очевидно това се е отразило пагубно върху семейните финанси. По всяка вероятност това е и причината, поради която вече не им е по силите да изплащат ипотеката и са решили да се освободят от това бреме.

Освен това след скандалите около имотите на Виктор Николаев, вече всички знаят къде живее и той не се чувства спокоен, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар