Сциентолози женят Том Круз за Скарлет Йохансон (Вижте как се урежда брак по холивудски)

Гласувайте за статията

Том Круз едва не се венчал за Скарлет Йохансон и то не по любов

Интересен слух обикаля общественото пространство в Америка. Според него, Том Круз и Скарлет Йохансон е трябвало да се оженят по нареждане на сциентоложката църква. Новината предизвика сериозни полемики в САЩ. Още повече, че в Америка никак не обичат тази общност, а мълвата само стана причина за възбуждане на ново следствие срещу сектата.

Бивши членове на организацията разказват, че там всичко се урежда и решава от лидерите. Те определят кой с кого ще живее, кой за кого да се ожени, кой какво да работи, как да се храни, какво да учи и въобще — как да живее. Това не подминава и звездите, сред които Том Круз.

Актьорът трябвало да избере между няколко жени, като в списъка е била включена и актрисата Скарлет Йохансон. Бивш охранител от църквата разкрива още, че списъкът е бил направен малко сред развода на Круз с Никол Кидман.

Според бодигарда, той се натъкнал на списъка с кандидати за съпруги на звездата от „Невъзможна мисия“, след като документите били погрешно изпратени до неговия компютър. Това се случило малко след развода на Круз с Никол Кидман. От всички имена обаче, служителят разпознава само това на Скарлет Йохансон.

„Самата идея за лице, кандидатстващо за връзка, е унизителна. И няма да позволя на никого да разпространява слуха, че нямам избор да избера с кого да бъда“, каза след новината Скарлет.

Актрисата обаче едва ли е знаела за списъка и едва ли доброволно би приела да бъде включена в него. Още повече, че от сциентоложката общност са известни с диктаторските си похвати.

Сциентолози женят Том Круз за Скарлет Йохансон  сн. You Tube

Сциентолози женят Том Круз за Скарлет Йохансон сн. You Tube Е! 

Сциентоложката църква, в която Круз е член от години, също отрича слуховете. Според техните представители въпросният служител е имал достъп само до няколко камери, така че няма как да е получавал такъв списък, дори и да съществувало подобно нещо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар