Щерката на Фатик започна работа

Щерката на Фатик започна работа
5 (100%) 1 vote

Щерката на Фатик – Александра Тюркмен очевидно е наследила от него нюха към големите пари

Александра Тюркмен – очарователната щерка на покойния Фатик, започна работа. Красавицата е наследила от баща си нюха към големите пари. Това става ясно от дейността, с която се е захванала.

21-годишната красавица, която носи името на майка си, се занимава с недвижими имоти. Тя работи като консултант в агенцията, в която Ирена Милянкова направи пари като брокер, разкри ПИК ТВ в предаването „Жълтите новини“.

Според изданието, щерката на Фатик прибира солидни комисионни от реализираните сделки.

Красивата Александра се изповяда пред камерите на Нова тв. Тя заяви, че не желае да я свързват единствено с майка и баща й. Наследницата на Фатик допълни, че понякога първото мнение лъже и често хората си правят прибързани изводи. Тя не скри,че понякога фактът, че е дъщеря на Фатик й помага. Но много често това й вреди.

Алекс сподели, че в момента се издържа сама и се гордее с това. Тя разкри, че е заминала за Ню Йорк само за лятната ваканция. Но много й харесало там и решила да остане.

Тя си спомня с умиление за детските години. Споделя, че е имала щастливо детство. Баща й винаги е бил строг към нея. Тя била последното дете в класа, на което купили мобилен телефон.

За покойния си родител Александра казва, че той е най-важния мъж за нея. Красавицата е категорична, че майка й е най-добрият й приятел и тя споделя абсолютно всичко с нея, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар