Д-р Емилова: Може да живееш 100 години и да ядеш месо (Още от съветите й)

Д-р Емилова: Може да живееш 100 години и да ядеш месо (Още от съветите й)
5 (100%) 1 vote

Д-р Емилова е категорична, че месото не пречи на здравето и дълголетието, но при едно условие

Режимът на д-р Емилова често е обект на критики заради забраната за консумация на месо. Известната диетоложка разкри истината за храната и даде няколко ценни съвета. Тя е категорична, че човек може да живее и 100 години и да консумира месо. Важното в случая е месото да е от сигурен източник, категорична е д-р Емилова.

В ефира на бТВ тя разкри, че качествената храна е тази, която не съдържа консерванти и набухватели. Храната с тези съставки е изключително вредна. Най-вече за децата, които от малки получават органични изменения. Особено след консумацията на месо с хормони.

Известната диетоложка съветва родителите да залагат на качествена храна и да разчитат на фермерските пазари и био магазините, за да си я набавят.

Тя допълни, че чрез храната си набавяме не само въглехидрати и мазнини. Но и важни соли и минерали, които се съдържат най-вече в плодовете и зеленчуците.

Д-р Емилова препоръчва да не се използват рафинирани масла и мазнини. Тя е категорична, че правилното хранене може да излекува заболявания като диабет, високо кръвно и проблеми, свързани с функцията на щитовидната жлеза.

Д-р Емилова сподели и какво съдържа дневното й меню през този сезон – шепа черни черници за закуска и голяма порция зеленчукова салата за обяд и вечеря, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар