Григор Димитров проговори за Мария Шарапова и Никол

Григор Димитров проговори за Мария Шарапова и Никол
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров се изповяда за връзката си с Мария Шарапова и Никол Шерцингер

Григор Димитров е от известните личности, които рядко говорят за личния си живот. Но преди няколко дни тенисистът реши да направи изключение и проговори пред изданието Mr Porter. В откровеното си интервю той проговори за пръв път за трудните моменти, през които е минал.

Гришо сподели, че за него най-тежък е бил моментът, в който се е разделил с треньора си и е изгубил позицията си в ранг листата. През този период той претърпя и раздяла. Тогава приключи връзката му с Мария Шарапова.

За тежкия период Гришо казва, че всичко около него просто е рухнало. Постоянно се карал с любимите си хора. След поредицата от загуби той се затворил у дома. Нямал желание дори да се обръсне.

Тенисистът допълни, че просто е бил изморен от всичко. За себе си той казва, че е спокоен човек. Не счита, че е наивен, въпреки че винаги приема даден човек за този, за когото се представя.

В началото на 2016-а година Гришо отвори нова страница в живота си. Тогава започна връзка с Никол Шерцингер и постепенно си върна позициите на корта.

За връзката си с нея той каза, че никак не им е лесно, тъй като графиците им са изключително натоварени. Но въпреки всичко, Никол се справя по-добре от него и успява да е на местата, на които е той, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар