Виктор Николаев слиза от екран (Вижте каква е причината)

Виктор Николаев слиза от екран (Вижте каква е причината)
4.1 (82%) 10 votes

Виктор Николаев побърза да обясни каква е причината за слизането му от ефир, за да избегне спекулациите

Виктор Николаев слезе от екран този петък. Тв водещият побърза да обясни каква е причината за отсъствието му, за да избегне спекулациите. Той сподели със зрителите, че излиза в отпуск. Екранният партньор на Аделина Радева ще се завърне в ефир след две седмици.

Колегите му пожелаха приятна ваканция и изразиха надеждата си, че времето ще бъде подходящо за отдих край морето, пише Хот нюлс.

В края на месец май тв водещият изчезна от ефир. Липсата на обяснение от страна на колежката му и ръководството на медията, породи слуховете, че той е бил застигнат от съдбата на Ани Цолова.

Но не след дълго стана ясно, че тв водещият отсъства заради здравословен проблем. По време на отсъствието си той е претърпял тежка операция, нетърпяща отлагане.

Виктор Николаев е бил приет по спешност в болница заради бъбречни проблеми. Той очаквал да се възстанови по-бързо. Но след интервенцията лекарите му препоръчаха да остане две седмици у дома.

През този период неотлъчно до него беше любимата му Людмила. По ирония на съдбата малко преди операцията на Виктор Николаев и съпругата му претърпя инцидент. Тя си счупи ръката след падане. Тогава водещият беше неотлъчно до нея, докато се възстанови напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар