Благой Найденов – баща-мечта (Вижте как ММА боецът се грижи за сина си)

Благой Найденов – баща-мечта (Вижте как ММА боецът се грижи за сина си)
3.33 (66.67%) 3 votes

Благой Найденов умили феновете си

Благой Найденов доказа, че е баща-мечта. 22-годишният ММА боец се грижи за малкия Борис докато Деси Слава е на сцената. Поп фолк изпълнителката се върна на сцената само преди 10 дни и всяка вечер забавлява почитателите си в нощните заведения. А Благой като истински баща полага грижи за първородния си син.

Още от раждането на Борис Благой показа, че на него може да се разчита. Деси Слава не веднъж похвали ММА боеца за грижите, които полага за наследника им. Малката Кобра доказа, че може да се грижи за деца, въпреки, че много хора смятаха това за невъзможно. „Ужасно много ми помага. Постоянно е до мен. Когато не е на тренировки и когато не се занимава с неговите си неща постоянно вкъщи ми помага“, похвали Деси Слава своя любим. Поп фолк изпълнителката дори беше споменала колко добре се справя Благой със смяната на памперси. И докато до преди няколко дни основно тя е вършела тази задача, сега тя е поверена на ММА боеца изцяло. Не всеки мъж би сменял памперси, но той го прави.

Благой често пуска снимки в социалната мрежа с малкия Борис. Малката Кобра полага страшно много грижи за „тяхното най-голямо богатство“. Може да се каже, че Деси Слава е случила на истински мъж, на когото винаги може да се разчита. А сега това е много важно след завръщането й на сцената.

Завръщането на поп фолк изпълнителката на сцената зарадва много нейните фенове, но имаше и такива, които я упрекнаха за килограмите, които е качила.

Благой Найденов е баща мечта сн. Инстаграм

Благой Найденов е баща-мечта сн. Инстаграм

И докато Деси радва почитателите си от сцената, Благой и малкия Борис се гледат. ММА боецът дори пусна умилителна снимка. „Моят принц…“, написа той към кадъра. За броени минути снимката събра хиляди харесвания, както и много пожелания за цялото семейство. Феновете на Деси и Благой пожелават на малкия Борис най-вече здраве и разбира се – безгрижно детство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар