Вкараха Муки и Стоянка Мутафова в нова интрига (Вижте как опитват да ги скарат)

Вкараха Муки и Стоянка Мутафова в нова интрига (Вижте как опитват да ги скарат)
4 (80%) 2 votes

Муки разкри отношенията с майка си

Муки на Стоянка Мутафова проговори за разпространилите се слухове, че бие майка си. Мария Грубешлиева, или Муки, както я наричат всички, е единственото дете на Стоянка Мутафова от брака й с Леонид Грубешлиев. Пред „Шоу“ дъщерята на Мутафова разказа какви са истинските й отношения с майка й и какво ново се случва покрай тях двете.

Муки говори за появилите се преди известно време слухове, че бие майка си. Тя наистина остава възмутена от лъжите пуснати по техен адрес. „Не само, че не я тормозя, а май вече става обратното. Живея вече нейния живот“, казва Муки. „Вярно е, че понякога се караме, не мога да го отрека, но чак пък да я бия… Знам от къде идва това нещо, но няма да спомена човекът, който е говорил тези простотии“, категорична е Мария.

„Имаше хора, които се завираха и ставаха свидетели на някои караници. Едно е да караш с някого, съвсем друго е да го тормозиш. Даже не ми е приятно да говоря на тази тема“, разяснява Муки. Тя споделя още, че не е лесно да се грижиш за възрастен човек, но Стоянка е сравнително самостоятелна. „Още играе в театъра, пътува, доста е самостоятелна. Ние сме ужасно много свързани една с друга. Не мога с нея, но не мога и без нея. Без нея ми е по-тежко – все пак си е компания“, споделя Мария и обещава никога да не остави Стоянка сама.

Медувременно Муки и грандамата на родната комедия Стоянка Мутафова поясниха, че са се впуснали в  ремонтни дейности. „Правим ремонт вкъщи, това е много трудно за мен. Даже бях против, но Стоянка искаше и аз се съгласих“, казва Мария.

Муки и Стоянка Мутафова в страхотни отношения сн. Фейсбук

Муки и Стоянка Мутафова в страхотни отношения сн. Фейсбук

Освен за ремонта вкъщи обаче Муки се притеснява и за здравето на майка си. Тя споделя още, че не вярва на лекарите, защото те са превърнали професията си в бизнес. „Нямам здравословни проблеми, пък и аз не ходя на лекар. И да имам някакви проблеми, по-добре да не ги знам. Не вярвам на лекарите, превърнаха професията си в бизнес“, казва Муки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар