Дарина Павлова стана за резил със снимка от плажа (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Дарина Павлова се изложи със селфи от плажа, какво се показва под изхлузения й бански

Дарина Павлова няма притеснения от циклона, който наводни Гърция и Родопите. Веселата вдовица откри летния сезон и се пече по бански на Средиземно море.

Мадам Мулти е в компанията на свои приятелки. С които е отседнала на остров Ла Мадалена. Той е най-големият и е разположен на север от остров Сардиния.

Там компанията е наела местен хотел и се любува на слънчевото време. Освен, че правят слънчеви бани заможните дами обикалят средиземноморието с яхти. А вечер се отдават на щури забавления из местните заведения. Като вдигат наздравици с коктейли.

Снимка: Инстаграм

Бившата актриса и сегашна милионерка обаче направи непростим гаф. На една от снимките, с която се похвали в социалната мрежа се вижда нещо странно. Докато с дружката си се черпят с ягодов коктейл и са направили муцунки като за селфи нещо се подава изпод изсулилото се горнище на банския на Мадам Мулти.

И докато на другата дама всичко й е наред на нашенската богаташка изпод дясната ръка се вижда загадъчна гънка от женска плът, предават от елекътронното новинарско издание pik.bg.

От снимката не става ясно дали това е разголената гръд на Дарина. Или пък е някаква тлъстина от корема. Това е направо е голям резил за вдовицата на Илия Павлов.  Тя винаги се старала да изглежда перфектно. Известна е с пластичните корекции на килограм. С които иска да забави времето и стареенето. Но една такава грешка я прави да изглежда смешна в очите на по-младите, а и не само на тях.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Дарина Павлова стана за резил със снимка от плажа (Вижте как се изложи)”

  1. MANGO

    юни 30. 2018

    KAKAV KOREM BE GURNALIST4ETATA?TOVA E EDNA UVISNALA SILIKONOVA CICA

Добавете коментар