Мария Илиева показва кулинарни умения в „Черешката на тортата“ (Вижте за кого ще готви)

Мария Илиева показва кулинарни умения в „Черешката на тортата“ (Вижте за кого ще готви)
2 (40%) 1 vote

Мария Илиева в 4-степенно меню

Мария Илиева показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“. В сряда певицата ще спечели сърцата на своите гости с вкусни ястия и сантиментални подаръци. Мария ще посрещне Радина Филипова, Павел Владимиров, Борко Чучков и Елена Карабойчева. За кулинарната си магия по ноти в сряда, талантливата певица и майка ще заложи на семпло 4-степенно меню. Салата с домашно приготвен сос, предястие с поширани яйца и бекон, крехко основно ястие и нестандартен десерт ще завладеят сетивата на гостите.

Цялата вечер на Мария Илиева ще бъде съпроводена от положително настроение и много усмивки. А сантименталните подаръци, подготвени от певицата, за нейните гости, ще спечелят сърцата на Радина, Павел, Борко и Елена. Черешката на вечерта ще бъде десертът. Той ще бъде приготвен от победител в известен кулинарен формат,  пише nova.bg.

Седмицата в „Черешката на тортата“ ще открие златното момиче Радина Филипова. Състезателката по художествена гимнастика ще смае гостите с 5-степенно меню и интересни кулинарни съчетания. Два вида разядки, два вида салати, леко пикантно предястие със скариди, основно с цитруси и ефирен десерт от домашно приготвено сладко от ягоди ще приготви Радина за своите гости.

Във вторник гости посреща журналистът и актьор Павел Владимиров. Той ще приготви за своите гости богато и цветно меню. То ще включва съвременна интерпретация на салата Капрезе, италиански предястия, разнообразни разядки, свежо основно и неустоим десерт. Домакинът ще посрещне гостите си с плодове, шоколад и шампанско. Ще цари ведра атмосфера, гарнирана с шеги и закачки.

Четвъртък гостува на Борко Чучков. Той ще пренесе гостите и зрителите в Рим. Менюто му се състои от свежа салата с нар, италиански разядки и предястия, паста с морски дарове и ефирен десерт.

Мария Илиева показва кулинарните си умения в сряда сн. Инстаграм

Мария Илиева показва кулинарните си умения в сряда сн. Инстаграм

Седмицата закрива актрисата Елена Карабойчева. Тя уважава българските традиции и ще заложи на българското. За гостите ще има брацилова питка, популярно българско табуле, разядка, топло предястие, ароматно основно и домашен десерт.

Певицата ще спечели сърцата на гостите си със сантиментални подаръци сн. nova.bg

Певицата ще спечели сърцата на гостите си със сантиментални подаръци сн. nova.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар