Росен Плевнелиев не покани брат си на сватбата си (Защо не се понасят с Румен?)

Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев не се долюбва с брат си, експрезидентът не поддържа близки отношения с него

Росен Плевнелиев пренебрегна най-близкия си кръвен роднина. Не покани брат си Румен на сватбата си с Деси Банова.

Нито батко му, нито пък двамата му сина бяха удостоени с честта да присъстват в най-важния ден в живота на бившия държавен глава.

Колаж: hotarena.net

Преди да се родят синовете му Плевнелиев бил много близък с племенниците си. Отнасял се с двете момчета като с родни деца. Освен, че ги съветвал по житейски въпроси много им помагал. Но незнайно защо от едно известно време отношенията им охладнели.

С батко си Росен  общувал само по служебни дела. По-големия Плевнелиев никак не одобрявал и не бил съгласен с издънките в личния му живот. Оказва се обаче, че не бил по-малко заможен от него.

Говори се, че Румен Плевнелиев имал имот в същия баровски комплекс „Резиденшъл Парк” където младоженците от скоро живеят като семейство под един покрив. Но го продал и парите инвестирал в нов дом. Който се намирал в голяма близост.

Преди време се чу, че жилището пострадало от набег на апаши. Крадците отмъкнали ценности и вещи за хиляди лева. А за да открие наглеците Плевнелиев-старши провел собствено разследване. В което включил и „Господари на ефира”. Освен този имот той имал още няколко из сраната. Които давал под наем, предават от елекътронното издание hotarena.net.

Руме Плевнелиев имал диплома на атомен инженер и години наред бил на гурбет в Австралия. В момента обаче въртял просперираща фирма за строителен бизнес. Един от проектите му обаче разбунил общественото мнение в Благоевград. И съгражданите му скочили срещу него.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар