Кейти Холмс отново сама (Скъса ли с Джейми Фокс?)

Гласувайте за статията

Кейти Холмс „жертва“ на изневяра?

Кейти Холмс отново сама? Откакто се разведе с Том Круз актрисата изчезна от таблоидите. А появата й в тях е свързана единствено с някоя новина за бившия й съпруг и това, че не се грижи за дъщеря им Сури.

За последно около Кейти се зашумя, когато се разбра, че тя има връзка с актьора Джейми Фокс. Първоначално Джейми и Кейти криеха своята връзка. Ситуацията обаче се промени, когато изтече бракоразводният договор между нея и Том Круз. Според него тя нямаше право да вади на показ личния си живот. В противен случай Кейти щеше да загуби 9,8 милиона долара от бившия си мъж. В договора пишело, че актрисата не трябва да се показва с нов мъж 5 години след развода й с Том Круз, както й, че не трябва да запознава новия си приятел със дъщеря им Сури.

В края на миналата година Кейти и Джейми Фокс разкриха връзката си. Тогава дори се спекулираше, че двамата подготвят сватба и Сури е приела много добре новия си баща. Тази седмица обаче тръгнаха слухове, че връзката между Холмс и Фокс никак не върви. Медиите пишат, че актьорът често изневерява на Кейти и тя научила за това съвсем скоро.

Източник близък до двойката твърди, че актрисата разбрала за изневерите и казала на Фокс, че не може да я карат повече така. „Нямаше кавги и викове, само тъга. Кейти се появи и му каза, че не може повече така, той се извини и това е“, казва източникът пред „Мирър“.

Кейти Холмс и Джейми Фокс опровергаха слуховете за раздяла сн. Инстаграм

Кейти Холмс и Джейми Фокс опровергаха слуховете за раздяла сн. Инстаграм

Говорителят на актрисата обаче категорично отрече тези твърдения и ги определи като неверни. Кейти и Джейми Фокс все още са двойка и всичко написано в медиите за раздялата им е лъжа. Дъщерята на Холмс и Том Круз, Сури също приемала новия приятел на майка си и се чувствала добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар