Кание Уест: Мислех, че Ким ще ме напусне, исках да се самоубия!

Гласувайте за статията

Кание Уест призна, че плаща най-високата ден, в депресия е

Кание Уест призна, че плаща най-високата дан на славата. Съпругът на Ким Кардашиян е в тежка депресия и дори мислел за самоубийство. Световноизвестният рапър, дизайнер и съпруг на риалити звездата Ким Кардашиян, призна, че е имал суицидни мисли, малко след противоречивата си декларация за робството. Уплашен, че жена му ще го изостави заради това, той започна да се обажда на членовете на семейството си, за да се увери, че Ким няма да го зареже.

Кани искал да разбере какво мисли семейството на Ким Кардашиан за него и дали не са чули нещо, а евентуален развод помежду им.

В допълнение, рапърът призна, че не е в състояние да се освободи от мислите си за самоубийство във всеки един момент. В изявление до „Ню Йорк Таймс“ Кание призна да съжалява за безразсъдното си изявление.

„Какво бихте помислили, ако чуете за робство продължаващо 400 години. 400 години? Това звучи като избор“, твърди Кание Уест в интервю за портала TMZ. Това вбеси не само американската общественост, но и съпругата му. Музикантът сериозно се притеснил какво може да се случи след това. „Седмица след това, което казах за робството, повиках някои от членовете на семейството й и ги попитах, дали не възнамерява да ме напусне“, признава рапърът.

Кание допълва, че продължава да мисли за самоубийство и че за него то винаги е опция. В същото време признава, че Ким е човекът, който винаги го спасява да не направи такова нещо.

Кание Уест мислел за самоубийство сн. Twitter

Кание Уест мислел за самоубийство сн. Twitter

Миналата година той влезе в клиника за борба с депресията и ограничи до голяма степен публичните си изяви и участия. Ким също го подкрепи и предпочете да намали работните си ангажименти. По всичко изглежда, че богатите също плачат, а понякога са готови да стигнат до крайности от глупост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар