Венета Райкова харчи цяло състояние през лятото (Подробности)

Венета Райкова харчи цяло състояние през лятото (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Това лято Венета Райкова ще похарчи цяло състояние

Венета Райкова ще похарчи цяло състояние това лято, но не за почивка. Тв водещата реши да инвестира спестяванията си от зимата. Тя се е заела с основен ремонт на жилището си.

Блондинката притежава апартамент в луксозен столичен комплекс от затворен тип. Откакто тя се нанесе с Тишо там, не е правила никакъв ремонт на дома си.

Тв водещата преценила, че това е най-подходящият момент да реновира напълно жилището си. Тя е решила да промени изцяло интериора в дома си и да се отърве от всичко, което й напомня за проваления брак. За целта Райкова е наела цяла строителна бригада, която работи неуморно. Част от мебелите вече са изнесени от дома й. Изцяло е подменена подовата настилка в жилището. Предстои и боядисване на стените.

Въпреки, че повечето известни личности оставят работниците без надзор и заминават на почивка, докато текат ремонтните дейности, Венета Райкова следи зорко бригадата. Заради ремонта тя дори е отложила почивката си до Турция.

Фактът, че Венета Райкова се е заела с основен ремонт на дома си, опровергава появилите се твърдения, че от тази есен тя ще остане без работа.

Преди дни блондинката коментира тези слухове в социалната мрежа. Тя заяви, че вече й е омръзнало да опровергава едни и същи лъжи. Писателката помоли да бъде оставена на спокойствие, за да довърши новата си книга, докато е в отпуск, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар