Николета Лозанова и Ники Михайлов с романтична ваканция в Париж (снимки)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ники Михайлов на почивка

Николета Лозанова и Ники Михайлов отпразнуваха рождения ден на футболиста не къде да е, а във френската столица Париж. Една от най-обсъжданите двойки е отседнала в луксозен СПА хотел с изглед към Айфеловата кула. Това стана ясно след като Николета публикува снимка на нея и Михайлов на фона на един от най-популярните символи на френската столица в социалната мрежа.

Днес Ники Михайлов става на 30. Бившия вратар отпразнува юбилея си заедно със своята любима въвъ френската столица. Наскоро той се раздели с Омония Никозия и вече е свободен агент.

Николета не пропусна да честити личния празник на любимия си мъж с много трогателен и вълнуващ пост. „Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота….. 13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие!“, написа Лозанова в социалната мрежа. „Честит рожден ден, любов моя! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият – заради потенциала ти и човечността ти“, допълва още тя.

Много от феновете на звездното семейство също им пожелаха да са все така влюбени и щастливи заедно. „Много сте хубави“, „Винаги съм вярвала, че тези двамата ще се съберат отново. Сега съм сигурна, че ще е завинаги…“, пишат почитателите на футболиста и миската.

Преди известно време Ники Михайлов сподели, че старата любов ръжда не хваща. „Така че, да – мога да кажа, че старата любов ръжда не хваща. Към ден днешен в хубавия смисъл“, каза тогава той. „Най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали. Най-важното е в края на деня, когато седнеш изморен и изтощен,  да се чувстваш щастлив“, разсъждава любимият на Николета.

Николета Лозанова и Ники Михайлов на романтична почивка в Париж сн. Инстаграм

Николета Лозанова и Ники Михайлов на романтична почивка в Париж сн. Инстаграм

Вижда се, че Ники Михайлов и Николета Лозанова най-накрая са разрешили семейните проблеми и вече са истинско семейство.

 

Николета трогна феновете си с пожеланието към Ники Михайлов сн. Инстаграм

Николета трогна феновете си с пожеланието към Ники Михайлов сн. Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар