Дейвид Бекъм почти заряза Виктория заради тази жена (Първи снимки на любовницата му)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм за малко да се разведе

Дейвид Бекъм почти заряза Виктория заради любовницата си. Футболистът въртеше извънбрачна връзка с Ребека Луи, което за малко щеше да го докара до развод с Виктория. Миската била асистентка на Бекъм.

При разкриването на връзката между Бекъм и Ребека мнозина от почитателите на звездното семейство останаха много изненадани. До тогава всички фенове предполагаха, че Дейвид и Виктория имат идеален брак. Аферата между Ребека и Бекъм се случила през 2004-та година, когато той играе за „Реал Мадрид“. Връзката между двамата отваря много врати на Ребека и тя придобива изключителна слава. Тя се снима за „Плейбой“, а след това и за много други списания.

Медийното внимание към любовницата на Дейвид Бекъм постепенно стихва. Преди няколко дни обаче те отново „възродиха“ Ребека. Днес скандалната миска вече е улегнала жена с две деца. Тя живее в Норвегия и се занимава в йога. Освен, че е страхотна съпруга и майка, Ребека и съпругът й Свен, живеят на село и са се посветили на здравословния начин на живот и вегетарианството. Сега бившата любовница на Бекъм се е отдала изцяло на семейството.

В социалната мрежа Инстаграм Ребека е следена от близо 7 хиляди човека. За да поддържа интереса към себе си тя често пуска по някоя провокативна снимка.

След аферата си с Дейвид Бекъм Ребека Луи се превърна в истинска звезда, но за кратко. Сега всичко това е далеч в миналото й и тя е отдадена майка и съпруга.

Що се отнася до Дейвид и Виктория, те многократно отрекоха появилите се слухове, че се развеждат. Двамата дори пусканаха снимки заедно в социалната мрежа, на които изглеждат много щастливи. Последната такава снимка е от семейна вечеря. Виктория е прегърнала съпруга си и по нищо не личи да е имало някакви проблеми в звездното семейство. Освен синовете на двойката към вечерята се присъединиха и важни партньори от бизнеса на Дейвид Бекъм.

Дейвид Бекъм за малко да се разведе с Виктория заради любовницата си сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм пред развод заради любовницата си преди 14 години сн. Инстаграм

Семейство Бекъм умело е съчетало личните и професионалните си ангажименти.

Ребека Луи за малко да разведе Дейвид Бекъм и Виктория сн. Инстаграм

Ребека Луи за малко да разведе Дейвид Бекъм и Виктория сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм и Виктория на семейна вечеря сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм и Виктория на семейна вечеря сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар