Зловещо! Вуду вещица използвала „магия“ за трафик на хора от Нигерия в Европа

Гласувайте за статията

Зловеща история, медицинска сестра се правила на вуду вещица, за да изнудва млади момичета да работят на повикване в Европа

Вуду вещица използвала „магия“, за да внуши на млади момичета да работят на повикване в Европа. Медицинска сестра от Англия е съдена за тормоз, трафик и насилие над жени от Нигерия, които използва за публични домове в Европа. Джоузефин Ияму, която е бивша медицинска сестра от Южна Англия, преди дни е заловена от полицията за трафик на жени чрез вуду магия.

Ияму дълги години живее в Нигерия, където убеждава семействата на млади момичета, че могат да изкарат добри пари като работнички в Европа. След това девойките били подлагани на ужасяващ вуду ритуал, при който им давали да пият кръв, смесена с червеи и да ядат сурово пилешко сърце. Накрая свещеникът, извършил вуду ритуалите, взимал по кичур от косата им, и частица от кожата им. Ритуалът „Джаджу“ е един от най-ужасяващите и зловещи ритуали. Подчинените на него смятат, че са слуги на дявола и се подчиняват безпрекословно. Момичетата трябвало да минат през още един — пречистващ ритуал, за да се освободят от първата си клетва. Те били убедени, че ако не се подчиняват, Дяволът ще ги убие и ще обсеби душите и телата им.

„Вуду магията“ е най-лесния начин непросветени да станат жертва на тормоз. Момичетата са били необразовани, неуки и са повярвали в тези твърдения“, разкриват от полицията. В последствие момичетата са натоварени в автобус, прекарани до ливанската граница, а след това с кораб до Италия, откъдето са транспортирани през имигрантски лагер в Германия. Именно там работели в различни бордеи, като едно от момичетата било принудено да работи само дни след като направило принудителен аборт.

Медицинска сестра организира трафик на хора с вуду магии, сн. SWNS

Медицинска сестра организира трафик на хора с вуду магии, сн. SWNS

Вуду вещиците са особено почитани в Африка, където неграмотността е бич за обществото. А медицинската сестра използвала именно този факт, за да ги отвлече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар