Корнелия Нинова шокиращо за скока на цените от 1-ви! (виж как изригна лидерът на БСП)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова се тресе от гняв заради очевадната корупция в държавата!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изригна повече от бясна. Само преди часове тя скочи със скандален коментар относно повишаването на цените от 1-ви юли и причината за това увеличение.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова изригна бясна за нередностите в КЕВР и скока на цените

Думите й предизвикаха лавина от лайкове и коментари, макар че кучетата си лаят… А останалото го знаем. Ето какво заяви Корнелия Нинова:

„Уважаеми българи, помните ли Гинка Върбакова и кой стой зад нея? Заради продажбата на ЧЕЗ България променихме Закона за енергетиката и дадохме правомощия на КЕВР да не разрешава такива тъмни сделки.

Събрахме и внесохме над 200 000 подписа за спирането на продажбата. Днес питах КЕВР какво направиха по този въпрос. Най-нагло Иван Иванов ми отговори, че законът е лош и затова няма да го приложат. А мнението на 200 000 българи не важи за тях, защото не е референдум.

ГЕРБ подкрепиха Иванов. Хора, разбирате ли какво означава това? Орган, избран от НС казва на парламента няма да ви изпълнявам законите. Депутатите от ГЕРБ му ръкопляскат.

Защо? За да прикрият Гинка от Пазарджик и покровителя от Банкя. А дали това има нещо общо с повишаване на цените от 01.07.?“, избухна преди часове Корнелия Нинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар