Лечителката баба Юлия цери по 50 човека на ден (Вижте свръхестествената й дарба)

Лечителката баба Юлия цери по 50 човека на ден (Вижте свръхестествената й дарба)
3.63 (72.5%) 8 votes

Баба Юлия се сдобила с дарба след заболяване от рак на черния дроб и дебелото черво

Баба Юлия от село Крибул е надежда за неизлечимо болните. Лечителката е наречена пазителка на скала край селото, за която се говори, че има свръхестествена и божествена сила.

Камъкът  се намира в местността Скрабина и славата му се носи, че лекува всички болести. Самата лечителка, която се казва Юлия Земеделска оцеляла от тежката си болест благодарение на него преди 11 години. От тогава се заклела да помага на всеки докато е жива.

Снимка: Ретро

При 75-годишната жена всеки ден се стичат много болни хора. Тя им помага както може и никога не взема нищо. За нея е достатъчно да й кажат благодаря.

В селото я знаят като баба Хава. Това е името й от преди възродителния процес. Тя наследила дарбата си от своята майка. Но след прекараното заболяване нараснала в пъти. Баб Юла още помни през какви страдания преминала по време на заболяването си от рак.

Магията на лечителката се крие в четенето на молитви и леене на куршум. Но основната й сила била да съпроводи болния до скалната арка. На мястото нуждаещия се трябвало да премине под нея, но трябвало да има голяма вяра в оздравяването. Необходимо било да носи с себе си само червен конец колкото ръста му, лъжица сол и три лъжици брашно, предават от  retro.bg.

Там влизал в процепа на камъка с десния крак, с левия излизал навън. После завързвал някоя стара дреха на едно от близките дървета.

Благородната лечителка споделя, че камъкът крие голяма сила. Всяка сутрин тя изминава шест километра до далечния скален масив. До скоро се придвижвала пеша или на магаре. Но заради възрастта й вече я возят с джип до магичното място.

Прекарва пет часа там, а после се отправя към дома си където я чакат болни за да им помага.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Лечителката баба Юлия цери по 50 човека на ден (Вижте свръхестествената й дарба)”

 1. СИМЕОН ЧАВДАРОВ

  юни 28. 2018

  МНОГО ВАЖНО. НЕ ОТИВАЙТЕ ПРИ ТАЗИ ЖЕНА – ЮЛИЯ ЗЕМЕДЕЛСКА /ХАВА/. ЦЯЛАТА РАБОТА Е ЕДИН МНОГО ГОЛЯМ БИЗНЕС. ЗА ДЖИП – 70 – ДА ТЕ ЗАКАРА ДО КАМЪКА /7 ЧОВЕКА В ЕДИН КУРС ПО 10 ЛВ/. ЛЕЕНЕ НА КУРШУМ – ЕДНО, ДВЕ И ТЕ ОСТАВЯ ЗА УТРЕ, УТРЕ ПАК ЛЕЕ …И ТАКА НЯКОЛКО ДНИ. ХОТЕЛСКА ЧАСТ СИ Е НАПРАВИЛА ЖРИЦАТА. И ТАМ ПАРИ – ПО 30 ЛВ НА НОЩУВКА ЗА ДВАМА. АЗ ХОДИХ В КРИБУЛ И ВИДЯХ. 12 ДЖИПА В КОНВОЙ ДА СЕ КАТЕРЯТ НАГОРЕ. В ПЪРВИЯ ДЖИП БАБА ХАВА. 12 КОЛИ ПО 70 ЛВ Е РАВНО НА 840 ЛВ. СУПЕР, НАЛИ! ПИТАЙТЕ В СЕЛОТО ПРИ КОГО ДА ОТИДЕТЕ, А НЕ ДА ВЯРВАТЕ НА ТАЗИ ПРОПАГАНДА ЗА ЮЛИЯ. НА КАМЪКА МОЖЕ И ДА СЕ ОТИДЕ ПЕША, НО Е ОКОЛО 5 КМ. ВЪПРОСА Е ЧЕ НИЕ ОТИДОХМЕ И СВЪРШИХМЕ ВСИЧКО ЗА 4 ЧАСА – 3 -МА ДУШИ: ПРОВРЯХМЕ СЕ ПРЕЗ КАМЪКА 3 ПЪТИ И НИ ЛЯХА КУРШУМ ДОКАТО СЕ ИЗЧИСТИ ВСИЧКО.

 2. steff malinov

  юни 29. 2018

  Така. Първо – никой не ви кара да се качвате в джипове, за да дадете едни 10 лева. Второ – какво значи 840 лева? Да не мислите че тези пари някой ги прибира? Жестоко се лъжете – отиват за гориво и амортизация, сами сте видяли какъв е пътя и дали колата ще се повреди, не и в джоба на въпросната баба. Бабата няма хотел – хората спят по къщите в селото. Ако не искате да спите си тръгвате. Явно някой от завистниците ви е напълнил главите с глупости. Знам как са нещата там! Бил съм много пъти там. Хората много добре знаят при кого да отидат. Няма нужда да питат при кого да ходят. И трето – с един път леене на куршум нищо не се чисти, не знам кой ви е излъгал така.На мен лично винаги са ми леели по 3-4 пъти в различни дни.

 3. Веселин Петров

  февр. 08. 2019

  Всичко е направено за пари хора. Бях там такъв бизнес се върти глава да ти се замае. Бабата се прибира всеки ден с чанта пълна с пари отделно леене на куршум. Докато бях там говорих с хора наоколо помогнала ли е на някой, нито един човек не познава непосредствено някой на който е помогнала всичко е слухове.

  Иначе природата там е прекрасна. Но тази баба е пълна измама.

Добавете коментар